Sunday, 13 July 2014

Master Law Chu Hian

Law Chu Hian adalah nama yang tidak asing lagi di mana bekas pembaca berita NTV7 ini telah disahkan menghidap kanser paru-paru pada 2002. Walaubagaimana pun...Alhamdulilah setelah mengamalkan supplemen Shaklee beliau telah disahkan bebas dari penyakit kanser paru-paru yang di hidapinya dan beliau juga mengamalkan Vivix Shaklee sebagai vitamin keperluan hariannya.


10 tahun lepas Master Law di serang penyakit kanser paru-paru. Gambar di sebelah kiri adalah gambar semasa beliau menjalani kimoterapi 10 tahun yang lepas. Gambar sebelah kanan adalah gambar terkini Master Law, kesan dari pengambilan Vivix Shaklee, dan juga vitamin-vitamin shaklee yang lain.

Bila beliau mula minum VIVIX ni?????
Menurut Master Law.. masa kena cancer tu.. dia makan Alfalfa sahaja..sebagaimana yang kita tahu makanan untuk sel kanser membiak adalah yang bersifat asid..kerana itu pengambilan Alfalfa yang bersifat alkali mampu merencatkan perkembangan sel kanser.
senang citer alfalfa ini penting untuk  mengalkalikan kembali sel2 kanser yg merebak!!!!

Pada masa tu VIVIX belum ada lagi sehinggalah tahun 2008 dimana VIVIX diperkenalkan...
Alhamdulilah...kini Law Chu Hian telah pun menjadi seorang Presidential Master dimana beliau cukup menghargai Shaklee yang hampir2 meragut nyawanya....


Anda nak tengok Master Law Chu Hian pada tahun 2013????

Jom tonton video ini...

 





Nampak muda kan????
Walaupun umurnya sudah mencecah 50 an...tapi seakan2 30 an gitu kan...
Ternyata VIVIX juga supplement terbaik untuk mereka yang ingin kelihatan awet muda...

Pembelian 2 botol vivix akan melayakkan anda mendapat keahlian sebagai pengedar Shaklee secara percuma...

WOW...

Peluang terhebat utk menjadi ahli secara PERCUMA!!!!!

Jom Jadi Ahli!!!

No comments:

Post a comment