Wednesday, 14 December 2016

SHORT TRIP MAHA 2016

Assalamualaikum...

hai..pekabar korang harini?

Semoga sihat2lah yer macam saya nih...dah lama rasanya x berblogging.... laaa ni baru dan nak tulis blog nih...

pada 2.12.2016 yang lepas ...en somi mengajak kami sekeluarga ke MAHA di MAEPS, Serdang Selangor. oleh kerana MIL peminat bunga memang ngam lah dengan hobi dia yang suka menanam bunga.

untuk makluman, MAHA ni akan diadakan 2 tahun sekali.

kalau olls nak tau lebih lanjut pasal MAHA 2016 ni, bolehlah melayari website maha seperti dibawah ni..

MAHA 2016



cantik kan???

belanja atok bunge okid

orkid lagi..

bunga orkid kesukaan atok ana

farm ville..gambar yok

atok ana melayan cucu-cucunya

rumah kecil tiang seribu



mr kelinci vs rabbit






mama pun naik jentera ni dik oooi...

hi...iqbal dapat naik bajak...



zara dengan mussy cat

wow..cantik x mata saya???????lens xde dijual dipasaran.

ayam jantan belang2

jom tengok  anak ayam

geng upin dan ipin

atok ana dengan cucu-cucunya....

colourful chick!!!!

bila didalam maeps ni...rasanya masa berjalan pantas betul... banyak jugaklah tempat-tempat menarik yang kami x semapt pergi...macam perikanan dan flora...

5.00 petang
mula bergerak ke laman tiba 1 dan seterusnya ke parking bagii meneruskan perjalanan ke Presint 11 untuk check in Rumah Transit Purtajaya.

Jumpa di blog seterusnya...



No comments:

Post a comment