Monday, 5 December 2016

JALAN2 DI GOLD COST MORIB INTERNATIONAL RESORT

Assalamualaikum...

lamanya sudah tidak berblog...
maklumlah...di awal bulan ni...kerja pun bertambah banyak disamping mengejar target...
Korang pernah x g Gold Cost Morib ni???
haaa..klu nak tau lebih lanjut bolehlah melayari website kat bawah nie...

www.gcr.com.my/
Morib, Banting, Selangor
03-3198 1028

tapi klu nak dapatkan promosi yang menarik...rajin-rajinlah melayari Groupun Malaysia...

www.groupon.my/

masa sy pergi ni hanya pakej yang disediakan oleh pihak hotel...bape rm????
semua sekali RM 218.00 termasuk hotel (2D1N) - 2 tiket theme park dan 2 voucher breakfast...
Masa sy book hotel ni tiada promo yang disediakan oleh Groupun...
tup2 lepas tu ada plak promo RM 150.00 pakej yang sama spt yang sama dapat...
tapi utk travel pada bulan Jan 2015...jadi x dapatlah den nak pergi sbb budak2 baru naik sekolah...huhuhu

lupa nak bgtau...saya pergi ke Gold Cost ni pada hujung tahun lepas (2014) yer....
hihihi tahun 2015 baru nak berblog...

Antara gambar2 dibilik Studio Suite yg sempat sy snap sebelum berselerak..









Masa breakfast voucher ada 2 jer jadi terpaksalah membeli lagi 1 voucher utk anis..RM
20.00....huhuhu..klu bw budak2 ni mmg rugiler coz diorg bukannya nak makan..mam n ayah dia jer yang makan banyak...opss..

yang kat bawah ni gambar2 selepas makan ditepi pantai...




Gelagat anak2ku...









Dah kenyang makan...jom kita mandi pulak..part ni yang paling budak2 kecik suka...termasuk zara sekali tue...jangan x cayer...












sampai disini shaja...bila kita bercuti-cuti Malaysia akan saya update lagi yer....





No comments:

Post a comment